КАРАЛИНА 89 ЕООД

КАРАЛИНА 89 ЕООД

ул. Сан Стефано 47
Кърджали,
България
25.373172
41.6393952
UserLikes
Име: КАРАЛИНА 89 ЕООД
Адрес: Кърджали, ул. Сан Стефано 47
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://karalina89.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Авточасти
Дейност:

Официален вносител за град Кърджали и региона на марката MANIMPEX

Ключови думи: manimpex, магазин мanimpex, оригинални авточасти, авточасти за японски автомобили, авточасти за корейски автомобили

КАРАЛИНА 89 ЕООД

За нас

Фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД е с основен предмет на дейност търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили. За да бъде по-близо до клиентите си офисът на фирмата се намира в центъра на града, на главен път, с лесен достъп до него и с паркоместа непосредствено пред магазина, а именно на бул. Сан Стефано №47. Основният стремеж на фирмата е по - пълно, по - бързо и най - важното коректно задоволяване на нуждите на своите клиенти, още от първия ден са започнати постоянни преговори с вносители на авточасти за постигане на тази цел.


Първоначално фирмата е търгува с авточасти за корейски автомобили, в последствие започва да предлага и части за японски автомобили. От една година КАРАЛИНА 89 ЕООД е официален дистрибутор на фирма MANIMPEX ЕООД, която е вносител на авточасти за и европейски автомобили, а от скоро разполага и с резервни части за американски автомобили. А за здрава кола трябват не само качествени резервни части, но и професионален монтаж. Именно по тази причина, за да гарантира здравето и живота на своите клиенти, фирма КАРАЛИНА 89 ЕООД вече разполага със сервиз, в който работят висококвалифицирани служители, които безкомпромисно и безпроблемно отстраняват всеки проблем от всяка кола.





 

Открийте ни в Google+