ул. Околовръстен път 370
София,
България
23.3190954
42.6390701
0 UserLikes
Име:

АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ

Адрес: София, ул. Околовръстен път 370
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.autoplus.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Авточасти
Дейност:

Внос и дистрибуция за резервни части и смазочни материали за западни и азиатски автомобили

Ключови думи: авточасти, ауто плюс българия, смазочни материали, резервни части, airmatic
  • catalog.bg
  • АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ

Галерия


АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ


Виж на картата

Сподели във Facebook


За нас

АУТО ПЛЮС България АД е една от водещите български фирми в сферата на вноса и търговията с авточасти. Фирмата се занимава с продажба на оригинални резервни части за всички модели автомобили, като целта й е да предложи на своите клиенти максимален избор за всяка марка и модел, представен на българския пазар.

Ауто Плюс е вносител на повече от 30 висококачествени продуктови линии от водещи в света производители на авточасти, сред които AIRMATIC, ALKAR, AURADIA, BEHR, BOGE, BOSCH, CLEAN, ELF, FAE, FUCHS, FTE, GATES, GKN, HELLA, HEPU, HK, ICER, KAYABA, КOLBENSCHMIDT, LEMFOERDER, MAGNETI MARELLI, MANN-FILTER, MOOG, NGK, NISSENS, OSRAM, OSVAT, PAGID, PIERBURG, SACHS, SNR, TIMKEN, VALEO, VARTA, VDO, VICTOR REINZ, RUVILLE, ZIMMERMANN. Целият асортимент от складови и нескладови артикули включва повече от 500 000 артикули, които компанията предлага на пазара.

За времето на своето съществуване Ауто Плюс увеличи обема на продажбите си десетки пъти. Затова в най-голяма степен допринесе изградената дистрибуторска мрежа, която обединява над 53 магазина под собствена търговска марка Ауто Плюс като по този начин покрива територията на цялата страна. Ауто Плюс разполаг
АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ
а със централен склад в гр. София, а отскоро и с регионален склад в гр. Варна. Средносрочна цел на фирмата е откриването на такива в градовете Пловдив, Русе, Стара Загора и Бургас. Фирмата разполага и със собствен автомобилен парк от около 175 автомобила. Широката дистрибуторска мрежа, изграждането на собствени складове в ключовите български градове, както и използването на собствен транспорт позволяват на Ауто Плюс да изпълни заявките на своите клиенти в кратък срок, с което да изпълни един от принципите, които определят отношението на фирмата към нейните партньори, а именно - бързата доставка.

С грижа за по-доброто обслужване на клиентите Ауто Плюс реши да въведе концепцията "Сервиз +" за изграждане на верига сервизни центрове на територията на цялата страна. Като първа стъпка в осъществяването й през 2005 година фирмата откри своя първи севриз в гр. София на бул. "Черни връх" №157. Той разполага с необходимата техническа информация и специализирана техника и софтуер от Bosch за поддръжка и ремонт на всички модели автомобили ... защото правилната и навременна диагностика и ремонт осигуряват дълъг живот на Вашия автомобил.

За ефективно управление и
АУТО ПЛЮС - ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА АВТОЧАСТИ
оптимизиране на бизнеспроцесите в компанията Ауто Плюс внедри интегрираната система Microsoft Business Solution Navision, която гарантира по-качественото обслужване на клиентите, защото дава възможност за проверка на наличностите във всички складове в реално време и увеличава скоростта на обработване на запитванията. Това осигурява по-ефективното сътрудничество с партньорите на фирмата и спомага за своевременното достигане на информацията до тях.

Професионалното обслужване на клиентите и задоволяването на техните потребности са водещи принципи за Ауто Плюс, но не по-малко значение за фирмата има човешкият фактор. В централния офис работят повече от 90 човека, а в цялата страна броят им надхвърля 480. За да бъдат в течение с новостите в областта на техника служителите периодично преминават през семинари и обучения, провеждани съвместно с представители на фирмите-доставчици.

Широкият асортимент от продукти, гарантираното качество, изгодното съотношение цена-качество, бързата доставка, високото равнище на обслужване и задоволяването на потребностите на клиента са принципите, от които Ауто Плюс България се ръководи в отношенията си със своите партньори.
 
Открийте ни в Google+